BS-BÉR2001-PLUS Humáninformatikai komplex rendszer

A teljes bérszámfejtési és HR területet lefedni képes több, mint 25 éve fejlesztett rendszerünk, amely  teljes körű integrációval rendelkezik a Magyarországon leginkább elterjedt hazai és külföldi ERP rendszerekhez. Alkalmazásával jelentősen csökkentheti költségeit és növelheti hatékonyságát. A rendszerhez magas színvonalú szoftverkövetési és ügyfélkiszolgáló szolgáltatás kapcsolódik.

>> Ismerje meg részletesen

Bérszámfejtési szolgáltatás (outsourcing)

Rendelkezünk a bérszámfejtéshez szükséges speciális szaktudással. Ha ránk bízza  ezt a feladatot akkor  az ön vállalkozása a saját tevékenységére koncentrálhat, ezáltal növelni tudja hatékonyságát és csökkenteni tudja költségeit. Tevékenységünkre felelősségbiztosítással támogatott garanciát vállalunk!

>> Bővebb információhoz kattintson ide

Adatmegőrző online adatmentési szolgáltatás

Szolgáltatásunk az Ön adatait az Internet segítségével, titkosítva és tömörítve, maximális biztonságban őrzi, miközben az elmentett adatokhoz bármikor gyorsan hozzáférhet. Az adatmentés automatikusan történik, nem igényel külön adathordozót, gazdaságos, környezetbarát. Az adatok visszatöltésére 100%-os garanciát vállalunk! Telepítése nem igényel informatikai szaktudást.  Próbálja ki díjmentesen 30 napig!

>> Tovább az adatmegorzo.hu oldalra