Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a TÁMOP-2.3.4.A-13/1 jelű, „Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” című könnyített pályázati felhívás.

A pályázati kiírás célja azon mikro- és kisvállalkozások, valamint középvállalkozások projektjeinek támogatása, amelyek vállalják, hogy olyan fiatal szakképesítéssel rendelkező pályakezdőt alkalmaznak, aki tanulószerződés keretében sajátította el szakmája gyakorlati ismereteit.

A pályázat meghirdetésekor a hat konvergencia régióban (Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Észak-Alföld, Észak-Magyarország, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl) rendelkezésre álló keretösszeg 8,5 Mrd Ft.

A pályázat elnyerése lehetővé tette egy személy felvételét, a foglalkoztatásához kapcsolódó igényes munkakörnyezet kialakítását és a szükséges hálózati eszközök fejlesztését. Az IT  menedzserként foglalkoztatott személy révén cégünk honlapjai és több marketing céljait szolgáló eszköze megújításra ill. megvalósításra került, megalapozva cégünk  új marketing stratégiáját. Ennek eddig nem alkalmazott eszközei a szélesebb potenciális vevőkört elérni képes új kommunikációs csatornák alkalmazása.  Foglalkoztatásának fő célja cégünk termékei és szolgáltatásai értékesítésének a fellendítése és folyamatosan megfelelő szinten tartása. Ezen belül kiemelkedő jelentőségű a világ fejlettebb országaiban jelentős elterjettségű, azonban hazánkban még gyerekcipőben járó felhő alapú, cégünk által lokalizált mentési szolgáltatás ismertté tétele és értékesítésének növelése. További cél a cégünk egyes számú termékének a BS-BÉR2001 rendszernek és a hozzá kapcsolódó terméktámogatásnak az értékesítése